Barss-coffee

Правила за ползване

Добре дошли на официалния уеб сайт с онлайн магазин на „МНТ Груп“ ЕООД. С използването му вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира информацията на сайта.

Условия за поръчка

Можете да пазарувате от нашия онлайн магазин без задължително да имате регистрация. При натискане на бутона „Плащане” е необходимо да попълните следните полета: име, адрес на електронната поща (e-mail), адрес за доставка и телефонен номер, чрез който да се свържем с вас. Този номер е нужен за връзка с вас както при потвърждението, така и при изпълнението на поръчката. Доставката е за сметка на купувача, освен в специалните случаи, когато е валидна промоция.

Ценова политика

Посочените на нашия сайт цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. „МНТ Груп“ ЕООД има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж.

Фирмена политика при събирането на информация и как я използваме

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви, да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугите си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите си само относно конкретна поръчка или възникнал въпрос, относно нея, както и за нашите регулярни известия за промоции или нови продукти. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

Scroll to Top